Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna

 

 

 

lyssna

hör träden viska

tala om världen

och dess berättelse

hur allt skapades

sjöarna, haven

ängarna och skogarna

gåvor till människorna

att förvalta väl

 

lyssna 

hör träden kvida av ångest

hur människan missbrukar

och förgiftar jorden

lyssna 

hör hur jorden vrider sig i plågor

endast människan själv kan förändra

innan det är försent

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2017-07-10 14:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra inlägg i klimatdebatten!
2017-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP