Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bikaner Karni Mata rat temple


Råttor och Jaipur


Det finns ett råttempel i Jaipur.

20 000 råttor.

Som högaktas av Hinduismen.

De dyrkar dem som kungar.

Och här hemma är de skadedjur.

Vi utrotar.





Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2017-07-10 15:09



Bookmark and Share


  McLashlan
ja, snacka om kontraster. Hur många är inte dem till antalet..
Jag hade ingen aning om detta tempel. Tack för denna nya lärdom!


2017-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP