Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa Över Kraftlina

Soltorkat hjärta,
Blåsljud i mörkret,

Rispappersjäl,
Gulnad av vind,

Bergsprängda ögon,
Likt tömda brunnar,

Förstenade vänner,
I livets plockepinn

Och i sensommarnatten;

Lövtunna varelser,
Omsvepta i lakan,

Av entonigt,
Brus.




Fri vers (Fri form) av Elias N. Lockne
Läst 480 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-07-10 16:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Mycket suggestivt
2017-10-29

  E L Lockne
Så skärande verkligt! Så närvarande!
2017-07-20

  KattenKin VIP
Vilka vackra formuleringar; "rispapperssjäl", "lövtunna varelser", verkligen wow! Varför har ingen sagt det förut, så oerhört beskrivande?! Tar med mig dessa personbeskrivningar - tack!
2017-07-11

    ej medlem längre
Många fina rader här som etsar sig fast, t.ex. "Blåsljud i mörkret" och "Lövtunna varelser". Skirt och uttrycksfullt!
2017-07-10

  objekt3
något med (det där) rispappret
2017-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Elias N. Lockne
Elias N. Lockne