Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


Jag vill sjunga sånger om ljusa livet

Jag önskar jag kunde skriva
om sånger som blir ljus
om tårar som rinner längs
mina strålande kinder
för att hjärtat har lättat lite
och att tårarna som trillar
ner är för glädjen som
äntligen tagits sitt bo i mitt hjärta
jag hoppas att de är så
att glädjen vill stanna och växa sig
starkare för varje dag som går




Fri vers av Natten24
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-10 18:19



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin dikt
2017-07-15

    ej medlem längre
hoppets stråle är fylld av ljus
tänder alla lampor i ditt hus
drick ur glädjens skummande krus
lyssna till morgonvindens sus
känn hur glädjen fyller själen
från hjässan ned till
den ömtåliga hälen :)








2017-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Natten24
Natten24