Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En idé jag fick fram när jag flummade på datorn


Ett negativt tal

Jag förargar folk
Slängs åt sidan
Har ingen betydelse
i andras dagliga liv

Jag är bara ett nummer
i ett hav av problem

Ett onödigt jävla tidsfördriv




Fri vers (Fri form) av Svindel
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-11 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svindel
Svindel