Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spontan text, Uppgift att skriva nåt om bilden på 3 minuter.


Konstgjord

Du målade om mig, ville göra mig till nåt som samhället bad om
Härdade mig och omformade mig så jag skulle bli älskad
Men färgen droppar och flyter undan, och snart försvinner hela jag
Jag gjorde som du sa. Jag löd dig.
Och nu är jag bara en nyans av bortspolade förväntningar och önskemål




Fri vers (Prosapoesi) av Svindel
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-21 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svindel
Svindel