Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskaran i Ögat

Du är maskaran som dras över ögat
När det rycker till i knogen
Att ha dig i min åsyn är en pina
Men en pina jag tvunget lär tåla
Tills du bleknats bort från min närhet
Och jag kan sluta mina ögon igen
I hopp om att du inte är kvar
När kvällen skiftat till dag




Fri vers av Svindel
Läst 195 gånger
Publicerad 2017-12-23 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svindel
Svindel