Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampyren

Nattens skuggor släpper fram de som ljuset inte välkomnar

Hon väntar som vanligt i parken vid kastanjeträdet

Deras träd

Hon är gammal, men han ser fortfarande likadan ut som för 50år sedan

Det här är sista gången de träffas

Hon försvinner från den här världen för alltid

Han blir kvar ensam med inget annat än minnet av deras kärlek

Hennes hud är rynkig och ärrad av tiden

Men hennes ögon är utan ålder

Samma ögon som för 50år sedan.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-12 17:55



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Visheten bor i dina ord här som i ett uråldrigt träd.
2017-07-12

    ej medlem längre
Själen bor i ögonen och den har ingen ålder. Stämningsfullt och vemodigt!
2017-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt