Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett glas rött vin


Inatt kom du tillbaka,
hällde upp ett glas rött vin,
som vi alltid gör på onsdagskvällar.
(gjorde)

Inatt kom du tillbaka,
förlät allt jag hade sagt till dig,
man säger så mycket dumt på tröskeln,

när man har all tid i världen.




Du kom tillbaka
men försvann direkt igen.
Skuggan där, tände lampan,
men innan ljuset fyllde rummet
hade din värme flytt min säng.

Inatt kom du tillbaka
och jag somnar om igen.





Fri vers (Fri form) av Mia M
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-12 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia M
Mia M