Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskans väsen

Det går inte att blidka en ond människa

Hen triggas bara av sådant

och blir bara ännu mer ond

För en ond människa

är så självgod

i sin ondska




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-12 22:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fullträff!
2017-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP