Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mål

 

 

 

 

dina ord

träffar som pilar

i mitt hjärta

smärtar som vassa taggar

ty vår kärlek är förbjuden

jag vrider mig i vånda

förvånad över min reaktion

att jag trots allt känner kärlek

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-13 10:18



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Vem kan förbjuda kärlek?
Ingen!
Den finns där och kräver sin plats!
2017-07-14

  Staffan Nilsson

Härligt mångbottnat!
Om nån tror på nassepacket så är all kärlek förbjuden.
Den gör en dum, nämligen.
Fortsätt älska! Vem som än säger något annat - din tilltänkta eller fnatthögern.
Kärlek vinner!

2017-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som väcker tankar!
2017-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP