Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar av blod

jag släppte min spegel i luften
den åkte som i slowmotion mot marken
jag skrek inte när glassplittret träffade mei
det flög, jag blödde på mina armar, där jag så många gånger förut blött jag blödde på benen, det rann långa strimlor av blod
jag trodde att jag blödde i ansiktet oxå
men när jag stod framför vattnet för att se, ty min spegel var trasig
insåg jag att jag inte blivit träffad i ansiktet
jag grät tårar av blod

den 21:a maj.2006




Fri vers av flikkan i hörnet
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-05-26 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flikkan i hörnet