Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2011


21 sorters andetag


Ålder
är mer än siffror på rad
en kombination


Ålder är ådror tappade på liv
glasrör fyllda och i nedsläckta rum sparade
Vissa med grundsubstans

Jag har frågat om den.


Ålder är listighet
att lura Döden
trots gångerna han faktiskt borde fått komma in.


Ålder kan liknas vid litteratur såsom romaner, fabler, poesi och faktasamlingar. Inte skulle man vilja läsa om alla när man ändå vet hur det går.


Ålder är de så kallade drycker i vilka
drunkningsolyckor sker


Ålder är ekvatorns föränderlighet,
ger oss höstbränder, tillväxta aprilfrön, snösot och lagom ljumna utekvällar.


Ålder är ett trassel av stål
vars syfte
är att ärga




Fri vers (Fri form) av Hybrid
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-13 23:58



Bookmark and Share


  cilax VIP
fina stråk här
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Hybrid
Hybrid