Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snedsteg

Behövde ta sig fram,
kanske passera ån?
Lade ut en björkstam,
for i vattnet som ett fån.

Nu låg han där,
visste ej ut eller in.
Handlat likt ett sär,
ej liknande nånsin.

Över ån på en björkstam,
lika korkat som styggt.
Sitsen blev smärtsam,
ej särskilt omtyckt.

Bäst att vänta tills jul,
då ån frysa skall.
Inget mera strul,
hoppas den blir kall.




Fri vers (Fri form) av Ossian_
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-14 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ossian_
Ossian_