Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarn norröver senfödd i år


Sommar utan fotfäste

nu får allt sommarn ligga i
som en surfingbräda på
trädgårdsvågen och ett antal
spann vatten tror löven
redan ruskar på huvet inför
grönskans tafatta försök
att kasta väx-upp-gliringar

märker humlorna som ännu
inte hunnit rumstera bland
nymorgnade blomstren flesta
knotten har nog förirrat sig
och myggorna missat tåget
ogräsandar det enda bestående
i ett villande mikrokosmos




Fri vers (Modernistisk dikt) av BenGust VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-14 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP