Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verklighet

 

stranden hade vuxit igen

slyn täckte  klipporna

låset hade rostat

sittgruppen 

ruttnat

 

himmelen

speglades i vattnet

 

 

det fanns inga klippor kvar

 

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-16 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP