Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ODEN VET

























oden vet
hur det går

han vet att läka
inre sår

han vet sitt uppsåt
ger att vårda

ge en lugg av hår
stark energien

inom vår

oden vet
att läka inre sår

stungen av kärlek
ett sår utan blod

men blota är din väg
skingrar ont sot

när du andas
där livet är stort

oden vet
att läka inre sår

ditt ansikte
befriat från dessa

snår, och du ser klart

för oden vet
att läka inre sår.




Bunden vers av Jonas Hagén
Läst 283 gånger
Publicerad 2017-07-15 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén