Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ostädat




säga vad man vill
men ett obestridligt faktum
är att den övervägande majoriteten
hahahaha
har det som den har det

återstoden
en förödande minoritet
höhöhöhö
tycks inte vara
så lyckligt lottade
men de individerna syns knappt till

vi som sysslar med dessa
märkvärdiga samband
famlar i mörkret
vi vet inte var minoriteten håller hus

den lämnar understundom vissa
extremt svårtolkade spår efter sig
ibland så udda att det inte ens
går att säga om dess natur
är organisk eller oorganisk

för att inte tala om de fall
där ingetdera ges vid handen

vid amputation och dylikt

vad gäller allt annat
går det knappt att tala om




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-16 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP