Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulden aldrig sig ensam

 

Kåtheten borrar sina klor

djupare in i köttets ed

oceaner av salt

svider mina sår

där korten visar

sin fulla hand

finner våra regler sin bot.

 

Ingen smärta

visar sitt mörker

ingen kniv vässar sin egg

vi driver våra lustar

där de sjunger som vackrast

i skymningen känner skulden

aldrig sig ensam.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-17 19:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlighetens lov
2017-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP