Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försöker


jag vet du har mig i ett fotografi,
och jag hoppas
att det gör ont när du ser det.

två glas rödvin, som varje fredag,
du gör middag, jag väljer musik.
du steker skaldjur, dansar tafatt,
håller om mig, allt är sig likt.


men jag vet vad jag vill,
världen ändrar form och du går vidare
och jag försöker, jag försöker
jag försöker
och jag ska.




Fri vers (Fri form) av Mia M
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-18 19:41



Bookmark and Share


  Shira
Jättebra!
2017-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Mia M
Mia M