Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkvällsfynd


Nu ligger tvätten
i barnrumpslena högar

Markens körsbärsblom




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-05-26 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP