Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodsband

När jag stoppade ner blommorna jag fick av dig i en vas

Skar jag mig på tummen

Blodet droppade ner på tidningspappret

Dropp dropp dropp

Jag gjorde ingenting för att hindra flödet

Lät det droppa




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 249 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-07-20 16:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärleken kan såra...men ibland är smärtan det enda vi kan få.
2017-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt