Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
antifa


Vulkanutbrott

era toner är klibbiga pissiga som regn och lera/

levererar skickligast eskalerar tills jag exploderar/

vulkanutbrott när jag scenen regerar spottar lava fatta!/

galen konst! se mej spela rockar galnast av alla/


faran den nalkas till den grad att bängen trålar bakom scenen/

denna låga hatar regler skakar om Aina sågar igenom tegel/

motstånd mot blåa vargar vågar trotsa vår regering!/

stå emot tvång och nazzar hjälp den som plågas av förnedring/


spraystrålar målar stan för evigt After Dark äger natten/

Pitestad bombas helvilt trotsar lag av centralbanken/

och alla auktoriteter som bara tar och tar och tar/

vi är med i leken slåss mot hat och varenda knasig lag/


så vakna idag! nu skapar vi drag bryter deras regler/

undantagstillstånd! lejonen ryter och förmedlar/

frihet, kärlek, fred, och självständighet/

skiner ärligt med lojalitet och äkta mänsklighet/





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 301 gånger
Publicerad 2017-07-21 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl