Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gröna toner lyser grönare när regnet faller




På toppen av mossberget
slog hallonen rot

Dripp
Dropp

Gröna toner lyser grönare
när regnet faller

Våtvarma regnbyxor
mot bara ben

Sommar
Grus

I sinnenas trädgård doftar
gulmåran behagligt sött

Dagen
Går


©Snuffa text och bild 20170721




Fri vers av Snuffa
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-21 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa