Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sädesärla i Baals andra port?

En viskning från en miljon sädesärlor hörs,
de ligger bredvid allt du inte sett,
på andra sidan allt,
eller mellan brustna drömmar,
de känner att det svider,
deras skrivkramp innan allt skrevs,
livets lotteri,
vi vann inte livets gåva,
vi kom sist,
missade en tusenårig färd,
mot paradisets toppar,
där alla vackra sädesPÄRLOR
härjar fritt,
tomma gator fram till Baals altargång,
endast tår-ångan värmer mig nu,
det är gåvan,
som alla änglar talat om,
och ju mer ni tittade,
sprack jag itu...




Fri vers av JonasH
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-21 21:27



Bookmark and Share


  Syrran77
Härligt surrealistisk text, men med en mörk underton.
2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

JonasH