Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en tanke liksom.


Jag vill.

Jag vill läsa något som får varenda nerv i mig att skaka av välbehag.





Jag vill hitta den där meningen som får mig att glömma verkligheten för ett tag.





Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 309 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-22 00:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, läs din sista mening och glöm verkligheten ett tag :)
2017-07-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
sätt dig framför speglen o läs av dig själv, titta dig djupt i ögona, beskåda ditt inre, ditt yttre, ditt själv, din essens

välbehagsskänslan är dig naturlig, den är Du
2017-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan