Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älgen

 

 

 

vi bodde bredvid

ett slakthus

vi barn var

otroligt fascinerade

av det som hände där

fast mamma förbjudit oss

att vistas där

en gång fick vi se

en älg som hängde

i en krok från taket

men vi fick inte se

vad som sedan hände

det kunde ju ha varit

en bra lektion 

om livet och döden

bortsett från styckningen

men sådant pysslar ju

en del människor med

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-22 12:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra dikt. Snyggt sammanhållen
2017-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP