Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag -en mamma

Jag är ett skydd
under kriser

En bensintapp

Jag kräver inget i gengäld

Finns alltid där,
med öppen famn

En ren säng att sova i
Ett mål mat

En famn att gråta ut i,
Ett öra som lyssnar

Plåstrar om

Tröstar

utan krav


Jag -en mamma







Fri vers av helenita VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-07-22 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP