Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

516.I WAS A DARK PLASE IN MY HEAD !

Adam...dina ögon ...vänd dig bort!
inte mitt svar ...kommer jag
att berätta för dig om det CELIBAT
...dess renhet svarar mig ...Visioner ...

Jag finns i extas...bara när
Hans Blodröda Skugga
lutar sig bredvid mig...
i månskensnätter river JAG sönder
Jordiska Hinder...
i detta ögonblick, törs ingen stoppa
min vandring på taket...

Den dagen...den silverfärgade höstnatten
Salvador Dali...s... penseldrag stänkte
målarfärg in i mina ögon av naiviteten med

Självdestruktiva virus av kärlek!

och den överskridna medfödda
transparenta okunnighet
på gränsen till blind perfektion
min nittonde vårens Oskuld
utan att inse sitt jordiska värde
snubblade och med ömsesidigt samförstånd
blev given till...HONOM!...

O!...det överhoppet...av grumligt ÖGA
_ varför behövs en kvinna _
har ersatt Mitt Kosmiska Syfte
med sig själv...
och det som inte är föremål för förfall
öppnades för sent!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-24 20:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant dikt! Du skriver ruskigt bra :)
2017-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP