Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensitiv

 

 

 

hudnära

dina ord

i eldskrift

på min kropp

ristade runor

sagan om människor

kommer inte att glömmas

 

read my body

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-25 14:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hela kroppen bör läsas
excellent
2017-07-27

    ej medlem längre
sensibelt
hudnära
otroligt djup
ordlöst

2017-07-25

  Per Drysén
De ristade runorna kan vara glada eller sorgsna minnen. Tolkningar sker efter eget mående.
2017-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP