Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommig vår-sommar

Vitsippor och hägg
vår och sommar tillsammans
blomvita skyar




Bunden vers (Haiku) av Margaretha Garp
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-05-26 17:09



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja om sommaren ändå kunde komma..
vackert beskrivet..
2006-05-30

  Ingrid Nilsson
Fin vitblommig haiku!
2006-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Margaretha Garp