Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnglans eller båda fötterna på jorden?

 

 

 

Vill du bli en stjärna för en dag? Vill du bli ihågkommen som den personen du faktiskt var? Eller vill du lysa och briljera till stjärnstatusen med selfies, gräs, bilar och ett ego större än Afrika? Drama, nattarbete, svarta pengar! Ha alltid ögon i nacken, alltid! Guldet är inte allt. Ha båda fötterna på jorden, var självständig, välj de rätta vägarna. Det är ensamt på toppen! Allt är inte grönare på andra sidan! Välj det goda i livet, ha hellre få bra än många onda människor omkring dig, välj kärlek, aldrig hat och avundsjuka. Förakta aldrig arbetaren som arbetar mellan 7-16, förakta aldrig de med låg inkomst eller de trasiga du ser på gatan. Visa ditt hjärta för alla. Var inte dum, men inte heller arrogant. Allas lika värde är stort, större och till slut det enda rätta!




Övriga genrer av genni VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-07-26 13:16



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Klokt. Din text speglar din livserfarenhet.
2017-07-26

  Quasimodo
Vackert, stort och med kärleksfull ödmjukhet!
2017-07-26

  lodjuret/seglare VIP
Kände en som jobbade natt länge. Men hon är död nu. Och det kan ju ha sin förklaring. Ibland blir livet inte 'livslångt' utan mera tänkt, på. Sådana här propåer kan en ju skriva under på. Bara inte läsa 'för ofta'. Eller ens orka tänka på.
2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP