Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Anders


Jumbojeten


Jumbojeten flyger vidare

Flyger ännu på stadig höjd.

Och håller den stadigt där.


Jag har inte dragit ner den i något berg.

Och kommer inte att göra.

Jag har ju allt för många passagerare ombord.

I livet.


För riktigt goda vänner ringer och bryr sig om mig.

När jag sitter där som pilot.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2017-07-27 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP