Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

 

 

nej

livet blir aldrig som man tror

livet blir som det blir

man trampar på i gamla skor

inte alls nåt finlir

 

tänk inte i förväg nåt

ödet vill alltid annat

i stort som i smått

tiden tycks ha stannat

 

man sitt bästa får göra

förnöjsam man bör vara

på förnuftet sig höra

på glada dagar spara

 

men inget hindrar dock

att på äventyr sig bege

man drar bara på sig en rock

sen är man färdig för turne' 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-27 14:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
säger samma som P Drysén

dystert när inte hjärtat är me
2017-07-28

  Per Drysén
Hoppfullt slut på en annars fatalistisk text
2017-07-27

  objekt3
Lesssgoooo
2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP