Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vår stund sjunker ifrån

 

Jag toppade din närhet

med diamantens glans

viskade underbarhet

ur sparvens sköna sång

 

morgonhettan väckte lust

skälvde rodnaden ur himlen

jag tömde kärleksbrunnen

brände flamman till sot

svalde dina sista drömbehag

och såg natten sina sin tid

 

min älskade du finns

när jag darrar dig intill

bara tanken ska förtråna

om vår stund sjunker ifrån.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2017-07-27 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP