Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kan inte se på mig hur jag har det inne i min inre värld



Bara för att...

Bara för att jag ler och skrattar betyder det inte att jag

inte lider.

Bara för att jag inte säger något så betyder det inte att jag inte tänker. 




Övriga genrer av Porslinsdockan
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-05-26 19:25



Bookmark and Share


  * Ammi *
alldeles riktigt!
"men du som är så glad kan väl inte vara så sjuk", en fras som jag avskyr!
tänkvärt!
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan