Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ode till en härlig sport


Med diskus större än världen

Ricky Bruch blinkfyr
mitt i kaos med
själ större än världen

slungade sin
diskus orange
åstadkom en krater

cirkeln sluts genom
Daniel svenskt Ståhls
jordskredssegrar




Fri vers (Modernistisk dikt) av BenGust VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-29 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP