Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns

Hinner inte göra allt
får panik
Bara livet på mig

Undervisar, skrattar, gråter dansar, sjunger
finns

Hoppas du ej glömt världens
början, var vi fanns
säg du minns

Troll på näthinnan, finns inte minns
Var oss själva, var nakna, skratta, minns

Se varje människa och låt den veta sin enskilda betydelse
gläd den med det enkla att få veta det

Destruktiva beteende skaver osynligt
O långsamt bryts du ner till en sparv




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-30 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena