Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urvisares svalda förtret

Jag undrar var vi är när jag dör

Jag undrar om vi hittat hem

Jag släpper livlösa dagar till framtiden och slösar med tiden

 

Du vänder dig bort med längtan

Jag drar vidare med hopp

Varje mil blir årtionden som rinner ut i flodlika avstånd

 

Jag står här naken och väntar på dig

Mina kläder föll för längesen

Sätt fingret och tryck, ring mig snart,

Jag behövde dig varje dag i alla förrgår

 

Du är alltid där gjord av åskvindar i skog

och irrar runt men sitter i garn av ett liv

Endast okuvliga stunder håller oss fast

 

Jag darrar och skälver av åtrå när jag smakar på omogna bär från tiden an

I urvisares förflyttning av mörker går du solitär och jag är bara här

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-26 21:05



Bookmark and Share


  Klint
spännande text
tolkar den på mitt sätt, du är där och jag här ... att vara osynkade
"Du vänder dig bort med längtan
Jag drar vidare med hopp"
dina rader fastnade för jag känner igen mig
2022-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena