Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1998

 

 

Jag går i sjukhuskorridorerna fram och tillbaka

 

Hälsar på någon i vit rock då och då

 

Får medicin några gånger om dagen

 

Sömntablett kl 9 så jag kan sova hela natten (och halva dagen)

 

Kom in för några dagar sen

 

Inte frivilligt

 

Jag är inlagd på tvång och får bara gå ut med någon med mig

 

För de är rädda för att jag ska hitta på nåt dumt

 

Pratar med folk …typ  alla

 

Jag skrattar mycket och hysteriskt

 

Springer omkring som ett ufo

 

Jag har visst fått en psykos

 

(första gången i mitt liv)

 

Alla som jag känner, känner  inte igen mig

 

Rädda ögon, stela leende skrämda röster

 

Jag bara skojar och skämtar som vanligt

 

Jag fattar ingenting bara rusar omkring

 

Tror att allt handlar om mig både i tidningarna och på tv

 

Jag säger till nära och kära: Läs tidningarna

 

Tror sjutton att de blir rädda (hur kan de INTE bli det)

 

Jag är ju inte kontaktbar

 

Klär mig till och med annorlunda

 

Tror att jag är prinsessa och att håret växer så fort så att det syns

 

Herregud det låter ju inte klokt

 

Vad det där JAG?

 

Trodde till och med att jag ändrade näsform efter andras (kan kanske

bero på näsoperationen 1988)

 




Övriga genrer av Porslinsdockan
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-05-26 20:23



Bookmark and Share


  mb74
så det kan bli:))
2006-05-29

  lenaq
Jag minns det så väl gumman. Jag var hos dig nästan varje dag. Du levde i en fantasi som du då trodde var verklig, och nu lever du i en verklighet som man önskar bara var en dröm. Tänker på dig hjärtat...
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan