Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första gången jag såg den som ja trodde var Mr. Right.. men som har visat mej att så inte är fallet..


Tonårs kärlek

Två blickar som möts.
Inga ord behövs.
Två slående hjärtan
behöver inte känna smärtan.
Två öppna sinnen
med inga såna minnen.
Det var första gången jag såg dej.
Hoppas detta minne alltid finnas kvar inom mej.
Snygg eller ful
Brun eller Gul.
Har ingen betydelse.
För en romantisk födelse.




Fri vers av emepuma
Läst 858 gånger
Publicerad 2006-05-26 20:44



Bookmark and Share


    Då jag var fjorton år.
jättefin!!!!

man känner igen sig
2006-05-27

    sammyboy
ååh vikken fin text! :)
fina ord.. älskar den
kram ;)
2006-05-26

  casanova
:')

så fint. sånna minnen tänker jag aldrig glömma.
2006-05-26
  > Nästa text
< Föregående

emepuma