Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välja

 

 

 

tala

och jag lyssnar 

dina ord betyder allt 

 

tig

och jag brister 

tystnaden är döden 

 

välj 

jag kan inte styra 

ödet är i din hand 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-31 12:06



Bookmark and Share


  objekt3
Håller med. Jättefint.
2017-07-31

  Per Drysén
Saknaden efter personen som styr är stor
2017-07-31

    ej medlem längre
Jättefint
2017-07-31

    ej medlem längre
förstår inte
orden
som faller i jorden

tårar droppar själen
missförstånden
hackar isen isär

skärvorna brinner

2017-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP