Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett äpple

Ensamt hänger det på den kala grenen. Vännerna har redan plockats, eller ramlat till marken. Hösten har anlänt till fruktträdgården, äpplet har fått några små frosbett. De andra äpplena ligger nu inbäddade i ett mjukt täcke av iskristaller, medan vårt äpple fryser i de kalla vindilarna. Se så det längtar efter att falla, falla till marken och gära vännerna sällskap, falla till det mjuka vintertäcket. Men fast är det grepp som äpplet sitter i, fast är den länk som håller det kvar.

Nu kommer våren till vår fruktträdgård. Och kvar på grenen hänger en ensam liten äppelskrutt.




Övriga genrer av Knastroll VIP
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-05-26 21:41



Bookmark and Share


  stefan.g
Ensamheten är alltid tuff, och din beskrivning är jätte fin. Man förstår och känner dina ord, tack för läsningen........
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP