Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sade adjö

även om jag redan sagt det
innan slutgiltigheten
var det skönt
att se din panna fri
från smärtans rynkor

Jag sade adjö
smekte din svalnade kind
kysste din kind
och viskade i ditt öra
allt jag aldrig kunnat säga
för du skulle inte lyssnat

Jag sade adjö
och jag minns dig med glädje
minns allt vi delade
vi hade ett speciellt band
trots att du ibland verkade tvär
hade jag dig lindad runt mitt lillfinger

Jag sade adjö
men vad jag egentligen menade
var vi ses igen
för jag vet du väntar på mig
när tiden är inne
kan vi sura ikapp igen




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 668 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-27 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP