Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tal skrivet till min morfars begravning


Morfar

Jag tänker inte sjunga lovsånger för min morfar
Inte i dag
För i dag är mina ord små
Jag tänker inte berättaför er vilken stor man han var
Alla som är här vet redan det
Jag skulle kunna tala i timmar
Om dagar bakom flötet
Eller under vinbärsbusken
Evigt surande
Jag var liten
Och han var stor
Det finns inget som kan beskriva min morfar
Så att ni kan förstå
Hur han saknas mig
För i slutändan
Är det de små sakerna vi minns
De små detaljerna
Som gör en människa perfekt
För dig
Vila stilla
Älskade morfar




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 664 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-26 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP