Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att du inte skäms

du ruttna varelse
som utan eftertanke
krossade ett liv

Att du inte skäms
du värdleösa tingest
som i en rörelse
strödde förödelse i mitt liv

Att du inte skäms
din patetiska hög av skit
som av självisk lust
tog det som inte var ditt




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 650 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-27 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP