Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han tar

Han tar alltid mer
Mer än vad hon har att ge
Trampar hänsynslöst
Över hennes skärvor

Hans hand kräver
Döv för hennes tårar
Förblindad av falsk rättfärdighet
Ägande av något som inte kan ägas

Han skövlar i en handvändning
Det som spirat i hennes själ
Rycker rötterna ur hennes bröst
Och lämnar hoppet vissnat på marken

Han tar alltid mer
Mer än vad hon har att ge
Och hon sväljer åter igen
Allt hon egentligen vill säga




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-11-16 19:48



Bookmark and Share


  träsnidaren
Stark text. Bra författat
2023-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP