Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upptäcktsfärd

Små fötter tampar nya spår
Små fingrar utforskar världen
Små ögon ser och lär
Ivrig den lilla är på färden

Lilla vilden vill se allt
Upptäcka för första gången
Känna, röra, smaka, se
Inga måsten håller liten fången

Liten vill lära sig världen
Alla små ting den lilla finner
Utforskar, studerar och analyserar
Förstår, lagrar och minner

Men när dagen varit lång
Och blå ögon trötta är
När liten lessnat på sin lek
Då finns alltid mamma här




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 731 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-31 20:33



Bookmark and Share


    amorfati
Riktigt härlig dikt som inte är svårt att leva sig in i.
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP