Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar dig

Du dödade något den där natten
Utan att ta ett liv
I den lagliga bemärkelsen
Du tog något som inte vad ditt
Något långt mer värdefullt
Än värdsliga ägodelar

Jag hatar dig

Din krävande hand
Ödelagde en framtid
Utan ens en darrning av tvekan
Kvävde effektivt
Det liv jag skulle fått
Alla drömmar

Jag hatar dig

Du har förstört
Långt mer
Än någon kan förstå
Jag är vid liv
Men ändå inte
Ligger tyst och livlöst

Jag hatar dig

I samma ögonblick
Som du invaderade mig
Slockande för evigt
Den där lilla lågan
Som kallas livslust




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 669 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-18 22:06



Bookmark and Share


  DerMond
Hemskt. Hemskt vännen. Hatet behöver inte vara livslångt. Den lilla lågan behöver inte vara släckt för gott!
2010-02-18

  Katinka VIP
Åh. jag förstår. Bra dikt av komprimerad hat!
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP