Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetens överenskommelse

Lappa ihop dig, det går över
Den största lyckan består och detta förgörs under tiden du går
Laga till dig som du var förut
Det kryper in under huden
Vifta bort innan det skenar, det skaver inte lika svårt
Tvätta blås, bind om, vad tror du?
Sitter kvar som ren smuts djupare under skinnet
Gnugga borsta svabba gno, vad tror du?
Försvinner inte i tvätten
Sopa, kratta, plocka, klipp, seriöst?
Gården övergöds av vackert ogräs
Välj sortera strukturera ordna, jo
Det är en lagad röra
Stimulerande kreativt för hjärtat stressar flummigt hjärnan
Ändå sitter allt kvar
Men snälla, det går inte bort fast du önskar lugn o ro
Inte komplicera eller ändra
Men acceptera förintelsens never ending story
För evigt levande groende lekande växande
Ärr som förhårdnar löses upp till evighetens överenskommelse




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 195 gånger
Publicerad 2017-08-01 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena